Jarné prázdniny

Hurá sú tu jarné prázdniny a s nimi aj zaslúžené voľno. Chystáte sa vyraziť s rodinou na hory alebo si len tak užiť poriadnu dávku zábavy? Vyskúšajte niektorý z našich tipov a ešte ušetrite nejaké to euro…

LYŽIARSKE STREDISKO Vrátna Malá Fatra

LYŽIARSKE STREDISKO Vrátna Malá Fatra LYŽIARSKE STREDISKO Vrátna Malá Fatra

Lyžiarske stredisko Vrátna Malá Fatra tvoria tri základné lokality – Paseky, Poludňový Grúň a Chleb. Vychutnajte si lyžovačku v nádhernom horskom prostredí v srdci Národného parku Malá Fatra. 

Zľava 10 % Kamenný obchod

TERCHOVÁ, Vrátna

SKI OPALISKO

SKI OPALISKO SKI OPALISKO

Prevádzka lyžiarskych zariadení a vlekov.

Zľava 10 % Kamenný obchod

ZÁVAŽNÁ PORUBA

LYŽIARSKE STREDISKO JASENSKÁ DOLINA

LYŽIARSKE STREDISKO JASENSKÁ DOLINA LYŽIARSKE STREDISKO JASENSKÁ DOLINA

Lyžiarske stredisko s celoročnou prevádzkou, v zimnej sezóne ponuka zjazdového lyžovania s technickým zasnežovaním, 4 sedačková lanovka, 3 snowtubingové dráhy, bežecké lyžovanie, v letnej sezóne lyžovanie na tráve, turistika .Od mája do októbra v prevádzke BIKEPARK Jasenska.

Zľava 10 % Kamenný obchod

BELÁ-DULICE, Č. 385

Team Up

Team Up Team Up

TeamUp je miltifunkčný zábavný park na štýl Pevnosť Boyard. Cieľom hry je zdolať 20 úloh/miestností, ktoré preveria vašu fyzickú silu, logické myslenie a tímového ducha. Je ideálnym miestom pre firemné akcie, teambuildingy, školenia aj konferencie. Tiež miestom pre zábavu s priateľmi cez víkend, rodinný či školský výlet aj narodeninové oslavy. 1800m² priestoru s barom, veľko terasou a technickým vybavením.

Zľava 15 % Kamenný obchod

BRATISLAVA, Studená 4B/18496